Bejelentkezés

A Cubilog Digitalnál tempósan, rövid, egymásra épülő sprintekben dolgozunk. A fő irányvonalak és célok gyors azonosítása után, egyszerűen alkalmazható megoldási javaslatot dolgozunk ki. Technológiánk felhasználásával könnyen használható és gyorsan megtérülő megoldást fejlesztünk, létesítünk.

 
3

Megvalósítás, telepítés

A megrendeléstől számított 4 héten belül megkezdjük és lehetőség szerint befejezzük a megrendelt megoldás kiépítését és beüzemelését.

2

Koncepció készítés, egyeztetés, megrendelés

Az online vagy személyes igényfelmérés után 1 hét alatt elkészítjük a felmérés áttekintő dokumentálását és javaslatot teszünk az adott feladat megoldására, vagy a lehetséges fejlesztési pontokra. A javaslatot, felvetéseket egyeztetjük ügyfelünkkel és az igények, elképzelések pontosítása után kötelező érvényű ajánlatot teszünk.

1

Felmérés

Online vagy személyes igényfelmérő találkozó keretében megismerjük a megoldandó feladat részleteit, tájékozódunk az ügyfél üzleti elvárásait illetően. Saját tapasztalatainkra építve, ill. a problémáknak utánanézve törekszünk a teljes körű megértésre.

6

Jövőbeni fejlesztési pontok meghatározása

Kiszámítható, hosszú távú együttműködésben hiszünk. A partneri együttműködés részeként folyamtosan követjük a felmerülő új igényeket, és rugalmasan fejlesztjük, kiegészítjük a már bevezetett megoldást.

5

Üzemeltetés

Az átadást követően garanciát vállalunk a működésre. Folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk az erre a célra létrehozott online ügyintéző- és hibabejelentő felületünkön keresztül, ill. szükség esetén személyes kapcsolattartással. Mi ott leszünk üzembe helyezés után is, és szükség esetén finomhangoljuk a megoldást az ügyfél igényei szerint.

4

Átadás és bevezetés támogatása

A rugalmas, egyedi ügyfél igényekre szabott rendszer átadása a kiépítést és az online felület beállítását követően, oktatással zárul.

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.